Sam is sinds jaar en dag percussionist, maar in de eerste plaats drummer. Als klein manneke kon hij tijdens de pauze van de “repetitie van ’t muziek” al niet van de drums blijven. Enkele jaren later deed hij hetzelfde, maar dan tijdens de repetities. Uiteindelijk belande hij op het stoeltje van “drummer van het combo” bij de Ieperse harmonie Ypriana, waar hij tot op vandaag drumbeats te serveert aan artiesten als Piet Goddaer (Ozark Henry), Wannes Cappelle, Bert Ostyn, Liesbeth List, Flip Kowlier, Lady Linn, Helmut Lotti, Luc Devos, …

Sam is drummer bij de West-Vlaamse indie-pop band Edward en eveneens West-Vlaamse singer-songwriter Kobe Sercu. Daarnaast vindje hem ook achter de drums bij De Brasserie, hangt hij regelmatig de clown uit bij streetband Cirque’en Flêxe en hij is als drummer een graag geziene gast bij diverse projecten van koren en orkesten.

Heeft jouw koor / orkest / … een project en zoeken jullie een drummer?
Neem dan contact op!

Met drums by AllthatSam biedt Sam drumopnames op maat aan, of je nu drums wil opnemen voor de EP of plaat van je band, of als singer-songwriters een drumtrack wil voor een single.

Drums opnemen kan een ware uitdaging zijn. Naast een geschikte ruimte, heb je ook behoorlijk wat materiaal nodig.
Drums by AllthatSam helpt jouw band om kwalitatieve drum opnames te maken. Na de opnames worden de tracks aangeleverd en kun je aan de slag voor de rest van de mix!

We nemen met plezier jouw drumkit op, maar er kan evengoed een drumkit & snare voorzien worden. In dat geval gaan we samen op zoek naar de juiste kit, snare en cymbalen.